Vzpomínka z lepenky
Vzpomínka z lepenky
Vzpomínám na všechny své lásky
Nelásky...
A jako oblázky
v dlani
snažím se je udržet.
A některé házím jako žabky
do hloubky zapomnění...
Pamatuji
Všechny úsměvy darované
Jen mě ...
A...Stále ještě cítím
polibky ...
Na mé rozedrané tváře
z ranních strnišť...
A pamatuji všechny lháře!
Tvrdé rány
bušící
tak blízko klína,
který jste milovali.
A chladnou zem
kam dopadla jsem z oblaků.
Ne, nedá se smýt vina!
Omluvu, že jsem vaše...
Věc...
Nepřijímám!
Ochutnávám
Odpuštění...
pro sebe samu...
Laskám se
Svou proměnou
Teď už ... vím!
Nechci být těch,
co tolik ublíží.
A v každé době
Svého snění
stmeluji v sobě
Vzpomínku
na Lásku
bez mříží.
Já si ji zasloužím...
Přečteno 371x
Tipy 22
Poslední tipující: poustevník Jirka, kulishak, teranosaur, Richard LaFontaine, Memento, kouzelníček, WAYWARD, jedam, cevert, Jean-Valjean, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)