Dokud nedospěju...
Anotace: ..tahle básnička uzavírá jedno dost komplikovaný období..uff..
Vyznávám…
Nejen pro jednoho
Chtěla jsem být kouskem nebe
Milovala moc
Ukázalo se,že sebe
Vyznávám…
Dítě milovat neumí
A dokud nedospěju
Stává se pro mě slovo MILUJI
Frází,kterou škrtám ve svém slovníku
Vyznávám…
Že nejsem hodna slz
A první střep pýchy se rozpouští
Ty učíš mě vážit si citů druhých
Vyznávám a děkuji…
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)