Rozbila jsem zrdcadlo
Anotace: tvořilo jen zrdcadlový obraz naší lásky
Touha a vlídnost
- chci cítit slunce z obou stran!
...inspirovala mě láska...
Usmívám se
a to tě zmate
*když zázraky se nedějí*
Chtěl ses jen dotknout mého života
a stal ses nezapomenutelným
Která barva je vlastně barva lásky?
VNÍMEJ!
Víš už, že mé srdce
je neopuštěnější na světě?
Už nejsem nepostradatelná
Možná jsem jen optimista
- se zkušenostmi
Smutním, ať pochopím
definici štěstí
Asi něco dlužím životu
.
.
.
Neřídím se pravidly
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: qpal, Psavec, Ishtar, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)