Hana
Znám já jednu dívku Hanu,
ráda páchá samohanu
Prý se chlapců tuze bojí,
chutě si tak večer hojí
Nepropadej tomu Hano,
s chlapcem ti to půjde samo
Sex ve dvou je potěšení,
život tvůj se rázem změní
Dala na mou radu Hana,
skoro rok už je vám vdaná
Nepáchá už samohanu,
manželství změnilo Hanu
Přečteno 330x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, verunča, Milásek, Pišák, Martinecka23, Traci, drahý, malá a šikovná, Rikitan, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)