1243
Anotace: Další dílo ze série Velký comeback.....
Znám tvé tajemství
cnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Vítej
vmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Slovník
xbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!
Dobrý večer
yvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!
Lásko
affffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Hajzl
hllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!
Krása
dhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Lišejník
sgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!
Konec
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Kávový Poutník
Komentáře (1)
Komentujících (1)