* * *
Srdce bije jako o život,
v mém těle se shromaďuje prázdnota.
Cítím v podvědomí,jako by šlo o život,
bolesti neznámá hodnota.
Adrenalin mi značně stoupá,
neměj strach ty hloupá!
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)