Citová směsice...
Bouře a přívaly dešťů,
výboje blesků..
Prozáří šedé nebe..
Hromy burácí,
jak zvony na poplach..
Jen srdce zebe..
Potoky vodních kapek tečou..
A všechnu špínu
s sebou vlečou..
Jakoby chtěly smýt,
zlo a křik..
Jen bolestný vzlyk..
Jen slaná kapička,
co teče z pod víčka..
Snaží se ulevit,
ač otékají od ní víčka..
Bolavá dušička..
Ve tmě plápolá svíčka..
Je jako tanečnice..
Co hledá variace..
Kroků a smyslů..
A rytmus hledá v tlukotu..
Srdečního tikotu..
Co cítí nahotu..
Ve které dusí se emoce..
Noce, co noce..
Kde najde se spravedlivý soudce..
Ve svitu měsíce..?
Či v záři plápolavé svíce..?
Bláznivá citová směsice..
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, 0-0, Psavec, Severka, kavec, Bíša, Traci
Komentáře (5)
Komentujících (5)