Ty jsi....
Anotace: s věnováním AZURITCE!
Ty jsi anděl můj,
dokážeš mi říct stůj,
Já tě poslechnu,
a neprbudím se ze snu.
Ty jsi strážce můj,
nadále mne opatruj,
Mám tě ráda,
snad mi také neukážeš záda.
Ty jsi kamarádka má,
jsi světlo i tma,
jsi slunce, když odbíjí půlnoc,
snad mě ještě nemáš dost.
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (3)
Komentujících (3)