z mostu pana krala
Kričala žena
Z mostu pána kráľa,
Že ukradla jej perlu
Jedna straka malá.
Tá perla blýskala sa krásou,
Však hriešna bola-
Ako tá žena,
Čo padala
Z mostu pána kráľa,
Utopila sa
Šťastná,
Vo vlnách
Tmavého Dunaja.
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, Danah, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)