když už nevím co byh hlady
tak zavítám do zahrady..
potěšení všude dosti
ovoce i zeleniny
ku prospěchu ku radosti...
v zahradě tvých myšlenek
zapoměl jsem na svět kolem
není to je na venek
stal se zemne
zahradní golem .o)
23.03.2008 11:23:00 | Bean
zahrada je když.. když je to kousíček země, nebe, stromů a.. a odmyslitelně k tomu patří vítr
18.03.2008 10:42:00 | Petbab