V duši prázdno
Anotace: Takový pokus...kritika vítána:)
Chlapec zamčený,
tma tmoucí.
Den je nekonečný,
jako peklo horoucí.
Nešťastník, co provedl?
Vždyť všechny miloval.
Ten, co ho sem zavedl,
ničeho nelitoval.
Od slz mokré tváře má,
a naděje žádné.
Copak ho nikdo nehledá?
Všechny prosby jsou marné.
A tak chlapec umírá
v té tmě neproniknutelné.
Prázdnota ho svírá,
ta je napřekonatelná.
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Megalo'R, Charibeja, kakktus, Psavec, Thesssinka
Komentáře (0)