HNUSNÝ ZÁVĚR
Anotace: ...někdy to bývá naopak.
Veď mne za ruku
chomoute mého nitra
ukaž mi cestu
abych i zítra
věděla kudy
se cesta nedělá
na světě
dělej mi anděla.
Uprav mi pěšinku
pohlaď mi duši
ať vím co se má
a co se nesluší
obal mne citem
tím vzácným peřím
aby jsem cítila
jak zjihle ti věřím.
Udělej sen
z všedního dne
namaluj světlo
když šero vadne
přidrž mi otěže
zas běžím pryč
zkroť ve mně ďábla
co půjčil mi chtíč.
Přikryj mě oponou
po nešťastném dějství
našeptej z_patra
závěr farizejství
neztrácej lásku
ke všemu bytí
když často bývá
vše kolem k zblití.
Neztrácej naději
v duši jemné ženy
dávám ti všechno
i děti s tvými geny
hovořím o lásce
volnost ti ničím
když já si vylétnu
to jen tak cvičím.
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Belmon, brooklyn, Vlk v rouše, Aťan, Thesssinka, Bíša, s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)