Jen jedna růže
Anotace: Báseň o temnotě dnešního světa.
Nad hladinou denodenní šedi,
té šedi jež posiluje zlost.
Na nás vybledlé slunce věčně hledí.
Zpěv černých ptáků
zní jen tiše,přehlušován
duněním mrtvých vlaků.
A na kraji jezera
s šedou a kalnou vodou roste růže.
Krásná bílá růže,která
protíná svým čistým mečem tmu,
tmu co si lehá na celý kraj.
Ale jedna růže,jen jedna růže
ta svět nespasí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)