Anotace: Tak tohle je o lásce jak se postupem času vytrácí, i když dříve byla tak silná. No a já čekám až se zase vrátí. Snad si tu situaci aspoň někdo dovede představit. ENJOY IT :-)
Máš pravdu, no :-) Já jsem myslel, jestli pochopí tak celkově tu básničku :-)
16.03.2008 16:48:00 | PECEN-chleba
..jen ti,kteří lásku nepoznali nikdy, si to nedovedou představit,všichni ostatní ano - a to je většina. :-)
16.03.2008 16:46:00 | WAYWARD