kavec.. moc dekuji...hihi nebala jsem se prirovnat brisko k ebenovemu drevu, kdo vi zda nas ten mozol v lete nespopelni... hihih krasny vecer Jirko.
18.03.2008 23:54:00 | carodejka
Tedy přečíst si tvé básně je hotový balzám.
Měli by je u lékařů dávat na předpis :-)
18.03.2008 14:05:00 | Dračičák
...sááááááááááákryš , já ještě nikdy neviděl ebenové
břicho na živo , to teda musí být Jirka
17.03.2008 16:29:00 | kavec
siorak..dekuji...hihih, neni to cernoska ale ma bricho moc krasne a opalene do cokoladova , tudiz jsem ho prirovnala k ebenovemu drevu.
17.03.2008 13:35:00 | carodejka
DEKUJI MOC VSEM a vidite preci takova divka existuje, miluje ji princ ktery bez ni nemuze zit.
16.03.2008 21:53:00 | carodejka