Ten širý svět
Anotace: Jen tak si píšu rýýýmy :)
Ještě máme na to čas
Slýcháme ze všech stran
Ale bacha, on plyne jako ďas
Mezitím si stihneme postavit stan
Lodička si pluje po vodě
Je to tu docela v pohodě
Na tom světě širým
Stát se člověkem milým
Jde to taky
A přitom se koukáme na ty plující mraky
Dávají nám čitelné znaky
A ty se díváš taky?
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Thesssinka, mamina, jedam, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)