Závany
schody na půdu,
co tam se v prachu děje.....
zavřená okna a holé větve
na prknech stopy beznaděje....
koruny stromů se ztrácí v mlze
ta oslepila celý kraj
takové ticho
vím,že po zásluze
jsi více nečekal
je to už dávno
teď z černobílých fotek
chci vypít ten smutek
po kapkách
vzpomínky
mají snad hladit
ale ony
přinášejí strach...
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: Raduzk, vodnař, NikitaNikaT., Natálie T.
Komentáře (1)
Komentujících (1)