o samotě
Anotace: jak je smutno v bezpečných útočištích
zamkni se za dveře starého kostela
schovej se pod křídla sošného anděla
chytni ho za ruku -
že to se nedělá..?
srdce že tluče ti pod tenkou košilí
andělé kamenní jako by tušili
nechtěj´ tě opustit
i když by rušili
zavřená pevně za petlicí kostela
všichni i s ním se mi odvrací docela
pusťte mě pryč
vždyť já nechci být zbabělá!
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (1)
Komentujících (1)