Vystřižený motýlek
Zpívat píseň se slavíčkem
slzu zamknout pravým víčkem,
zatnout zuby, ba i pěsti,
hledat lásku, snad i štěstí...
Šeptat, že dál už to takhle nesnese,
štěstí je jen pouhý nedostatek deprese...
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
Komentáře (1)
Komentujících (1)