Láska dam
poskládám si svůj život do skříně
být šťastný
jistě mne už nemine
odlesky pivní láhve
na cestě rozbité
čisté sklo
v zásadě nemyté
nový závan
trochu zvláštní slasti
čistá duše
…nebo její části?
těžká rána mladých žen
láska je štěstí,
když naplní se
tvůj sen
Přečteno 305x
Tipy 26
Poslední tipující: Cassandra, Milásek, Martinecka23, spare, danav, Bíša, Lota, maena, Psavec, S..a, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)