Nana
Anotace: o Naně
Sbírka:
Déčko
Tak jsem tady
a co má bejt
kdo ví jestli
tu nemám bejt
Sim sala bim
a zem je horká
A tvá náruč skoupá
To jen tak
A voni to znaj
když to pálí
co bych za to dal
mít to taky
Všude to pálí
a von
Do tmy se valí
sám
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)