Papír
Na papír
vpisuji příběhy.
Když uši
k vyslechnutí chybějí.
Papír neporadí,
však vše uchová.
Nemusím přemýšlet,
jak se zachová.
Papír nic nepoví
neprozradí slova.
Proto příběhy píši
zas a znova.
Mohu se spolehnout,
mohu mu věřit.
Kdykoli nějaký najdu
abych mohl se svěřit.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)