Anotace: Tak je to taková slátanina...... snad z každý mý předchozí básničky se tu něco najde, ale já absolutně nepřemýšlela a psala a psala a vzniklo z toho tohle...snad už váš tím neštvu!:-)
Opravdu moc povedená báseň.Je z ní poznat,že si to zřejdmě prožila na vlastní kůži a je v ní hodně citů.
05.02.2006 20:32:00 | Mares
Všechny básničky jsou moc povedený. I když se mi tenhle typ poezie moc nelíbí, píšeš opravdu dobře a rád si od tebe zase něco přečtu. Dáváš do toho velký kus sebe...
15.09.2005 22:50:00 | Hynas