Život bolí
Je mi špatně
tíha světa
je mi špatně
holá věta
Je mi špatně
asi z tebe
kdo z nás je ten
co víc zebe?
A v mých pórech
lidská špína
tvoje lži
a zbytky vína
Zářivek jen
bledý mihot
dá se snad
vydávit život?
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, drsnosrstej kokršpaněl, dead-head, Namine
Komentáře (2)
Komentujících (2)