Anotace: Tak zase po dlouhé době společná práce s už sice nepublikujícím, ale stále tvořícím Chancerem.. sice na ní nemám zrovna velký podíl, ale myslím, že bych to sem mohla dát.. :-)
Někdy se člověk snaží a nic...a někdy neděláš nic a přijde někdo sám, ale třeba odmítneš...nikdy nic nevíš předem, stačí jen věřit...jednou...jednou ho najdeš:-)
18.03.2008 17:12:00 | Skaja
Hledání je dlouhodobá záležitost...
Tak bez obav, je známo, že kdo hledá, najde!
:-)
17.03.2008 21:38:00 | La Suneteto