Použijte někdy lupu
Zkoumám pod mikroskopem,
ten vzdálený život nám,
my nevnímáme ty části,
nejsou vidět.
Avšak podívejme,
ta krása je cenná,
jak dlouho bude trvat,
než si to uvědomíme?
My všichni, i já,
že příroda je krásná
a mnohým tak vzdálená,
přitom všude kolem.
Věnovat aspoň pár vteřin,
nalézt v maličkostech krásu
a naučit se pozitivně žít.
Není to těžké,
když víme,jak na to
a řekneme si o pomoc!
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)