Šetřete dechem
Anotace: jedna rádoby ekologická:-))
Zachraňte zem,
přestaňte dýchat,
zakažte dětem
zbytečně kýchat.
Oceňte dřinu
deštného pralesa,
donuťte nedýchat
každého houmlesa.
Nebuďte sobci,
co kyslík plýtvají,
buďte ti chápaví,
co dech rádi zatají.
Pro ty co naši
planetu ochrání
odměnou budiž
bezdeché modrání...
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Namine, Psavec, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)