Já prázdná jsem jak suchá poušť
Já prázdná jsem jak suchá poušť,
já vůbec nemám stání
a propadám se stále hloub
a je to k uzoufání.
Já nemám důvod býti zlá,
já přesto cítím zlost
a ubližuji, jak se dá
a jen tak pro radost.
Já nenávidím širý svět,
já nechci býti v něm
a nemůžu se vrátit zpět
a nechci žíti snem.
Kdo jsem?
Přečteno 563x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Psavec, maena
Komentáře (3)
Komentujících (3)