Anotace: Zahýření myšlenek při pohledu do kaluže vody kde se mihli jako černé stíny dva ptáci...jen malé preludium nad světěm v zrcadleném světě
Bez hany a studu,
asi plakat budu,
v náladě kdy básním z plna hrdla vdýchneš žití
a pro ně jen bys mřel,
můj smutek oněměl
a smotal city z miliónů nití.
Tak hluboko by šípy básně tnout mě měly,
by všechny smutky světa oněměly.
Děkuju.
17.03.2008 21:07:00 | Dilla
...Někdy mám pocit, že se v tvých básničkách utopím když se začtu hloub..
17.03.2008 20:44:00 | Badya