Sladké líbání
Nějak už jsem zapoměl,
tě mít rád v té dnešní době.
A ze všech žen, co kolem jdou
dát polibek jen tobě.
Celou tě tím tak zaskočit,
že sotva dechu bereš.
A líbat dál. A neskončit,
dokud se neprobereš.
Pak něžně sklopíš oči,
a řekneš hlasem tichým:
"Pane, copak se tohle sluší,
nevidíte jak se stydím?"
Já ti odpovím,
že se stydíš krásně.
A ty se usměješ,
a já ti všechny básně,
jen tak, zničeho nic, daruji.
Potom se rozejdeme,
ty tam a já zas jinam půjdu.
I když už se nikdy nesejdeme,
v těch básních, tě stále líbat budu
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: pavlis, NikitaNikaT., hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)