Předstíráš
Anotace: Nebo opravdu nic nevidíš???
Když říkám, že je to v pořádku -
nevěř mi jen ti lžu!!!
Tvrdím ti, že mi nechybíš,
ale já tě potřebuju!!!
V noci nemůžu spát,
ale tobě říkám,
že neklidné noci neznám.
Stále se usmívám,
když se otočíš - pláču.
Neumím ti přiznat pravdu
a radši dál hraju tuhle podivnou hru!
Škoda, že neznáš její pravidla
nebo to jen přestíráš???
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)