Přetvářka
Anotace: ...v rouše Beránčím...
Dím: Pane
přez mé dlaně
dávám na ně
chladnou tvář
zkryji skromě
v Božím domě
zmínku o mě
pod oltář
Zase v letu
spílám světu
však si pletu
svatozář
Jednou ztratím
to co zlatím
ale zatím...
...otrokář
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)