Mandarinka s chutí grepu?
Krásný pozdrav z tropů je tu!
Rozplývá se na jazyce,
vitamínů dá nám více,
aby tělo zdravé bylo,
hledět na něj bylo milo,
v zdravém těle zdravý duch
sdílí s Tebou stejný vzduch...
A také i něžné touhy,
vždyť jsme zde okamžik pouhý,
nač čas ztrácet, můj Ty světe!
V srdcích Láska touhou kvete!
A teď se to právě hodí
ochutnat i vášně plody...
26.01.2009 11:22:00 | Kozoroh 1
pěkná :) pohladila po duši, což jsem akutně potřebovala, takže mnohokráte děkuji :D)
18.03.2008 20:17:00 | Duše zmítaná bouří reality
Ahoj kakaoo, dlouho jsem o tobě neslyšela, ale tehle básnička je vážně super.. strašně se mi líbí tvý rýmování! Tancuj, dýchej, zpívej...
18.03.2008 06:46:00 | W.O.K.O.