Keltský drak
Keltský drak,
nad oblaky vstoupá,
za svojí matičku zemi,
do bitvy vyráží,
na velké pláně,
irské země,
kde harfy znějí,
smutné písně hrají,
když na lidi prší,
to bohové pláčí,
na ten náš svět…..
však příběhy se vyprávějí,
o slavných vítězství,
když irské meče,
ochutnali krev nepřítele,
když v bitvách,
draci se probouzí,
ve statečných srdcích,
našich bratří….
ať slavně zvítězí,
v bitvě další...
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: Alien.v.v.s., NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Šerák, Psavec, Bíša, Princezna.Smutněnka, Elesari Zareth Dënean
Komentáře (3)
Komentujících (3)