Malá slečna
Světlo dopadá,
na malou dívku,
v rudých šatech…..
ta…..
tancem žije,
tancem dýchá,
tancem promlouvá,
tancem svádí,
ve svitu měsíce,
zažívá těžké boje,
s vílami noci,
o nadvládu životní moci,
jak dlouho trvat boj bude,
to nikdo z nás netuší,
stále se válčí,
však v ní vládne keltský tygr….
vládne....
dýchá….
žije...
věří….
jak dravá šelma,
je v dnešní noc,
malá dívka,
v rudých šatech…
ta se nevzdává...
Přečteno 349x
Tipy 16
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Isabela - Easynka, NikitaNikaT., Robert Thomas, Psavec, Bíša, labuť, Elesari Zareth Dënean, Princezna.Smutněnka, Belmon, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)