nikdo neví
Anotace: lehké nahlédnutí
nikdo neví
co máme za lubem
kde budem
kde nebudem
zbudem nezbudem
co sníme
co nesníme
smíme nesmíme
nikdo neví
co v nás čeká
co nás láká
jaká páka
křídla ptáka
jaká síla
z lesů víla
sláva
radost
bolest
bída
jaká víra
jaká výhra
do nás bije
tělo svírá
co nám zbývá
ještě zbývá?
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Elena Suchomel, NikitaNikaT., W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)