.
Prolog
zmizím a ty si ani nevšimneš
hvězdáři svým hvězdám nechybí
drž si mě miláčku drž si mě
zas smutně zpívají velryby...
.
...a celá si přijdu zbytečná
.
jsem hvězdář a ty kometa
co pořád mi někam odlétá
a žes křičel přehlasitě
objevili tě
a jména ti dali už přede mnou
před mojí hvězdářskou rozhlednou
se objevuješ jen letmo
/hlavu bys mi měl setnout
aby netrpělo
tělo/
cizím jménem označený
vzdálený strach zuby cení
tvůj hvězdný prach padá mi do světa
/že moje kometa zas prolétá/
a v tom prachu jen jedny stopy
nepochopils
hvězdy jsou dnes blízko u země
drž se mě miláčku drž se mě
.
.
hvězdá brána se otevřela
a kometa jí proletěla..
tak chytil jsem ji za vlasy..
a pak bylo...
(no co asi? .o)
připomělo mi to nohavicovo kometu povidlofka..no..
23.03.2008 12:39:00 | Bean
Tajemství ve hvězdách prý je tam schované
hvězdářským triedrem vidím tě tam
Na marné poselsví čekám i já pane
když ve tmě samoty prázdna se lekám ...
*- ... bez čekání a očekávání ... naplnění nikdy nepřijde ...
19.03.2008 14:20:00 | HarryHH
bývaj přeháňky... o to je to pak krásnější... jinak bych si toho třeba ani nevážila... :o)
18.03.2008 21:00:00 | hanele m.