Otrok
V provazech sem spoutaný,
malí nevýznamní otrok,
této děsivé doby,
jeden z milionů,
bez myšlenek,
bez snů,
co když poznám,
věci neznámé,/láska/
/co to je za slovo/
/o čem slyším/
/pověsti doby/
/city?/
strach ze všeho,/tajemného/
nevím nic,/kdo jsem??/
odrazy vody,
moje tvář,/kdo je má matka?/
/kdo je můj otec/
co jsem já….
Přečteno 267x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, Robert Thomas, Šerák, Demotivovná Dezorientace
Komentáře (2)
Komentujících (2)