zvládáš divnopis
tak ozdob mi nápisem
můj životopis
vsaď se,že nevíš
jaký mívá pravopis
ten tvůj divnopis
***:o)
Jiří Hajku senior
21.03.2008 20:23:00 | j.c.
Koukni na papírek, a tam už nestojí "jsi básnířka a umíš".. tentokrát tam čteš.. "jsi užasný clovek, děkuju ti že jsi"
19.03.2008 07:23:00 | Luca_69
Taky bych mohla psát
o divnopisech
vonících čímsi,
co prosakuje
někam z podvědomí
do lidské
mysli...
:o)
18.03.2008 14:45:00 | Cecilka