To oni
Anotace: a ne já.!.
Sbírka:
Déčko
Hledej, hledej, hledej
copak je v tobě
Hledej, hledej, hledej
je-li to nebe
Mrtvý nehledá
v hromadném hrobě
Co nadělá
hnijící v sobě
Bez štěstí prohlíží
své holé neštěstí
Aby se spasil
v očích matčin slz
Pobije nevinné
udeří slepé
Pohaní důchodce
a svého otce
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, Xindy, neoangin, WAYWARD, Šerák
Komentáře (6)
Komentujících (4)