Samota
Anotace: Je moudré být sám, když nemusím...
Svou krásu ukrýváš do ticha,
rozumem nepocítíš lásku
čas odchází do jarních dnů
jsem sám ztracen v sobě.
Ptám li se, je moudro na zemi?
neznáš li odpověď mou sílu si vem
stálost je nespoutaná, blízko naších snů
jas z nebes je energie prolitá do tvých křivek.
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Bohém z Pernštejna, Elena Suchomel, anatantal, Certain Expiry, Oči, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)