Kolik chceš …. tolik máš …
Anotace: … … … … … očí otevřených …
.
Antiseptický pach přítomnosti
a síla k prvnímu nádechu
vzduch na klice u okna
pupeční šnůry
Konec, a začátek v prostoru
definující blankytně modré oči
z drhaných krajek,
minulého století
Jsou tvoje, ale nepatří ti
tak jako tvůj život,
tak jako život
který jsi kdysi dal někomu ty
Hledal jsi komu to všechno odkážeš,
ale jen hloubka prázdných důlků
a ozvěna prošlých kroků odpovídá
tvým hvězdám .... ztraceným ..
*
*
Přečteno 296x
Tipy 29
Poslední tipující: Churry, Noc17, pavlis, WAYWARD, Barunka=o), Marfuša, Severka, prostějanek, NikitaNikaT., dva, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)