Oči mezi nocí a dnem
Anotace: Opět trocha rýmování - a opět něco jiného než jsem na začátku zamýšlela...
Šedomodrá lesklá stuha
klouže v hlouby zorniček
Svůdný pohled hadích očí
nebe skvoucí pod obočím
křehká krása letniček
Hudba ze rtů leknínů
srdce puká v půli stenu
Jas paprsků do víček
vnáší zlatě lesklou henu
z prachu starých uliček
Cesta mezi snem a bděním
v krok se mění v okamžení
Nocí zní hlas rolniček
Něhu s touhou zvolna smění
jas pohledů zpod víček...
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Walentine, LisSe, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)