Skončíme stejně
Smrt-poslední zvonění,
co zvon odbije,
Smrt-kousky štěstí i neštěstí,
jednou ranou rozbije.
Smrt-dlouhý věčný spánek,
Smrt-jako když pohladí vánek.
Ať už nenávist nebo láska,
ať už netvor nebo kráska.
Všichni skončíme stejně.
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Dedillope, zejzen, Belmon, labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)