Jsi neobvykle výstřední víla
Anotace: pro Bacterii Lepthorix, moji zpásu a neuvěřitelnou umělkyni!
Věnováno Bacterii Lepthorix
Jsem krvácející motýl na umírající květině,
vystaven nekonečné bouři..
Kapky deště rvou mi křídla a v mé nevině,
kůži popílek mi proplítá v dusivém kouři.
A ty si černá, skvostná moje zpása,
čiší z tebe žas a krása.
Jsi neobvykle výstřední víla,
já jen sním o tom, kdybych aspoň den pouhý s tebou byla.
A když vprostřed zoufalství čtu tvé básně,
vše zlé pomine, mám se zvrhle, krásně..
Přečteno 668x
Tipy 2
Poslední tipující: Detektor
Komentáře (3)
Komentujících (2)