Vděčnost vyšším silám
Anotace: omlouvám se za chyby...ou...nějak jsem se zhoršila:(
Skrze vodu vidím život.
Ten život, který vzešel k povrchu,
díky nám ( kvůli nám).
Jsme jen všichni malí a bezbranní,
jen my, kteří všeho nezneužíváme.
Pojďme se bavit,
pojďme si hrát,
hlavně prosím odpouštět
a vůbec se nebát.
Nechávat si radit,
ale proboha!
Nic není jen tak.
Život jsme my!
Jsem tu i já,
a jsem vděčná.
Otázka."Komu?"
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, NikitaNikaT., Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)