Zdraví potřebujeme
Anotace: Opět jedné mé drahé z rodiny
Schovej hlavu do písku,
zabydli se,
navštiv svou vísku,
nezblázni se.
Sestřičko, požádej o pomoc,
chytíme Tě za ruku,
neboj, nepřijde nemoc.
Neměj strach,
neodejdeme Ti,
budeme tu možná jediní.
Máme Tě rádi,
kdy už si to uvědomíš?
Důležitý je život,
zdraví je první.
Prosím až Ti to někdy bleskne hlavou,
bylo by dobré ozvat se s myšlenkou pravou.
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: KLARISA, labuť, Bíša, NikitaNikaT., Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)