Vakuum
Kolem mě
jen smutek a splýn
z hlavy jde dým
Můj prvotní hřích
je zřejmě v nedohlednu
tak každý den
táhne mě to ke dnu
Nikdy Tě neuvidím
V srdci je žal
kde je ten pocit
který tak hřál
Za nehty špína
v hlavě nic víc
jen to prázdno
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: casla, WAYWARD, Isquieasuus, Bíša, Vlk v rouše, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)