Romantika,stále krásná,stále aktuální.Předpokládám,že inspirace je z osobního prožitku.Takových Ti přeji co nejvíce,nejlépe nonstop,aby procházeli Tvým životem.
26.03.2008 10:32:00 | Radouch
Hm, hezká vzpomínková básenka. Já když kouknu za okna, tak sněží. Chjo.
18.03.2008 18:22:00 | NikitaNikaT.