Z obou stran

Z obou stran

Anotace: každá mince má dvě strany, každý papír má i ostré hrany

Hladové ... je malé dítě prahnoucí po poznání
Nevinná ... je dívka toužící po prvním milování
Čistá ..... je láska dvou mladých ratolestí
Věčná ..... je naděje slibující příchod štěstí
Silná ..... je žena bojující o svého manžela
Vytrvalá .. je stařena čekající na nebeského anděla

Hladový ... je plamen olizující tělo mrtvého
Nevinný ... je zpěv mořských panen věštící příchod zlého
Čisté ..... je svědomí kata v kápi rudé
Věčná ..... je smrt, která hledat tě bude
Silný ..... je pláč pozůstalých bortící kříže kamenné
Vytrvalé .. jsou proudy lávy dlouhým vražděním znavené
Autor Rayzz, 18.03.2008
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, Varda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je třeba se koukat na obě strany, z jedné brát poučení a z druhé krásu...krásně jsi to vystihl...

13.04.2008 09:49:00 | Lorraine

líbí

Jo, vážně hezký :-)

18.03.2008 20:33:00 | labuť

líbí

hezky napsane...

18.03.2008 19:29:00 | estrellita

líbí

Píšeš nádherně a působivě, nevím co říct, ten pocit se těžko vyjadřuje...

18.03.2008 19:00:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel